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Publikationen

Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation

Alte Datenbank (Daten werden bis Ende 2018 migriert)

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    Bacteriophages for the control of pathogenic bacteria

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    BioTech 2017 Conference, Prague, Czech Republic, Vortrag, June 13.-17..

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    Engineering of bacteriophages Y2::dpoL1-C and Y2::luxAB for efficient control and rapid detection of the fire blight pathogen, Erwinia amylovora

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    Applied and Environmental Microbiology, 83, 12. e00341-17. Peer reviewed.

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    Haptische Sensorik als Dolmetscherin für mehr Kundenzufriedenheit

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    In: Forum Cosmeticum. Kongress. (12. Mai 2017). Basel: SWISS SCC, DGK, GöCH.

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    Lebensmittelrecht 2017: Verpflichtende Nährwertdeklaration

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    Lebensmittel-Industrie, 3/4. 27-29.

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    Sensorische Produkteigenschaften und Präferenzbildung

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    In: 7. Fresenius Kosmetiktagung. Tagung. (31. März 2017). Mainz (D): Die Akademie Fresenius.

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    Sensory Measurement—Evaluation and Testing of Cosmetic Products

    : (Chapter 37).

    In: Kazutami Sakamoto; Robert Lochhead; Howard Maibach; Yuji Yamashita (Hg.). Cosmetic Science and Technology. Theoretical Principles and Applications. (617-633). Amsterdam, Oxford: Elsevier. Peer reviewed.

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    TetR-dependent gene regulation in intracellular Listeria monocytogenes demonstrates the spatiotemporal surface distribution of ActA

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    Molecular Microbiology, 105, 3. 413-425. Peer reviewed.

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    A lab-scale model system for cocoa bean fermentation

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    In: International Conference on Food Microbiology 2016 (8.-10.8.), Birmingham, UK

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    Aber bitte glutenfrei! Sind die Deutschen essgestört?

    : Radiointerview.

    In: Radioiunterview SWR2. (11.1.2016). SWR2: SWR2.

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    Energieeffizienz des Brotbackprozesses

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    Cereal Technology, 01. 4-11. Peer reviewed.

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    Energieeffizienz des Brotbackprozesses Teil 2

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    Cereal Technology , 02. 75-82. Peer reviewed.

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    Energieverbrauch bei der Kernobstlagerung

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    Obst- und Weinbau, 152, 22. 12-16.

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    Engineered phages for efficient control and rapid detection of viable Erwinia amylovora cells

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    In: Viruses of Microbes Conference. Vortrag. Liverpool: 18.-22. Juli.

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    High-throughput identification of the microbial biodiversity of cocoa bean fermentation by MALDI-TOF MS

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    Letters in Applied Microbiology, doi:10.1111/lam.12621 Peer reviewed.

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    Identification of phage receptors in Erwinia amylovora after transposon mutagenesis

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    In: Viruses of Microbes Conference, Posterpräsentation, Liverpool: 18.-22. Juli.

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    Qualität „spürbar“ machen - sensorische Testmethoden als wertvolle Tools

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    In: Weiterbildungsevent SWISS SCC. (15. September 2016). Olten: SWISS SCC.

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    Quantitative real time PCR does not reliably detect single fecal indicator bacteria in drinking water

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    Water Science and Technology Peer reviewed.

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    Sensorische Methoden mit Mehrwert –präferenzbildende Eigenschaften bei Männerkosmetik

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    SOFW, 08, 142. 04-09.

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    Sensorische Wissenschaften – 'Sense & Sensibility'

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    In: GV SEPAWA Schweiz. (16. September 2016). Zürich: SEPAWA Sektion Schweiz.

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    Sensory Methods with Added Value –Attributes of Men’s Skin Care Products that Create Consumer Preference

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    SOFW journal international edition, 142, 08. 04-09.