Publications
Institute for Food and Beverage Innovation
The publications are arranged according to their topic:
Process design ¦ food chemistry ¦ food perception ¦ food technology ¦ packaging ¦ QM and food law ¦ food microbiology ¦ food biotechnology ¦ nutrition
Food chemistry
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Food perception
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Brombach, Christine,
2016.
Ernährungskommunikation über pflanzliche Proteine.
In:
24. Ernährungsfachtagung DGE-Sektion Thüringen, Jena, 10. November 2016.
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Brombach, Christine,
2016.
Mahlzeiten im Verlauf von drei Generationen.
In:
Tagung Care Gastronomie, Wangen a.A, 04. November 2016.
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Brombach, Christine,
2016.
Diät als Therapie - Fakten - Mythen.
In:
Fortbildungsveranstaltung für Ärzte in Klinik und Niederlassung: Patientenversorgung in Klinik und Praxis, Weimar, Deutschland, 5. Oktober 2016.
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Brombach, Christine,
2016.
In:
Fachtagung Hauswirtschaft und Dienstleistungen, Osnabrück, Deutschland, 4. Oktober 2016.
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Brombach, Christine,
2016.
Grosseltern - Eltern -Kinder. Ernährungsverhalten im Verlauf von drei Generationen.
In:
20. Heidelberger Ernährungsforum der Dr. Rainer Wild Stiftung, Heidelberg, 28.-29. September 2016.
Food technology
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Baier, Urs; Mosberger, Lona; Gröbly, Dominik; Buchli, Jürg; Müller, Claudia,
2016.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
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Sych, Janice Marie; Lacroix, Christophe; Stevens, Marc J.A.,
2016.
Vitamin B12 : physiology, production and application
.
In:
Industrial biotechnology of vitamins, biopigments, and antioxidants.
Weinheim:
Wiley.
pp. 129-159.
Available from: https://doi.org/10.1002/9783527681754.ch6
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Tinzl-Malang, Saskia Katharina; Rast, Peter; Grattepanche, Franck; Sych, Janice Marie; Lacroix, Christophe,
2015.
International Journal of Food Microbiology.
214, pp. 91-101.
Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2015.07.025
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Axel, Claudia; Röcker, Bettina; Brosnan, Brid; Zannini, Emanuele; Furey, Ambrose; Coffey, Aidan; Arendt, Elke K.,
2015.
Food Microbiology.
47, pp. 36-44.
Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2014.10.005
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Sych, Janice Marie; Levy, Clemens; Stadler, Marina,
2015.
In:
12th European Nutrition Conference FENS, Berlin, 20-23 October 2015.
Available from: https://doi.org/10.1159/000440895
Packaging
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QM and food law
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Food microbiology
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Food biotechnology
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Nutrition
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Brombach, Christine,
2017.
Challenges in the real world - the culture of eating : lecture at SMARTACT meeting 2017.
In:
SMARTACT Meeting, Konstanz, Deutschland, 10-12 October 2017.
Universität Konstanz.
Available from: http://streaming.uni-konstanz.de/fileadmin/mkz/fileserver/download/SMARTact_Diverse_2017-10-11_04_audio.mp3
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Brombach, Christine,
2017.
WädiInfo.
2017(9), pp. 21.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-3679
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Brombach, Christine,
2017.
Brotgenuss aus dem vollen Korn.
WädiInfo.
2017(8), pp. 21.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-3678
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Brombach, Christine,
2017.
Meals and eating practices in a multi-generational approach : a qualitative insight study.
In:
11th European Nutrition and Dietetics Conference, Madrid, 29 June - 1 July 2017.
Available from: https://www.scitechnol.com/conference-abstracts-files/2324-9323-C1-002-014.pdf
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Brombach, Christine,
2017.
Sommerzeit, Salatzeit : bunte Vielfalt auf dem Teller.
WädiInfo.
2017(7), pp. 21.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-3677