Publications
Institute for Food and Beverage Innovation
The publications are arranged according to their topic:
Process design ¦ food chemistry ¦ food perception ¦ food technology ¦ packaging ¦ QM and food law ¦ food microbiology ¦ food biotechnology ¦ nutrition
Food chemistry
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Food perception
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Bruckner, Michael Josef; Kinner, Julia; Bongartz, Annette,
2014.
In:
6th European Conference on Sensory and Consumer Research, Copenhagen, Denmark, 7-10 September 2014.
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1855
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Rudorf, Julia; Clauss, Anne Sophie; Kinner, Julia; Bongartz, Annette; Brombach, Christine,
2014.
In:
6th European Conference on Sensory and Consumer Research, Copenhagen, Denmark, 7-10 September 2014.
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1856
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Sych, Janice Marie; Clauss, Anne Sophie; Bongartz, Annette; Brombach, Christine,
2014.
Estimation of critical vitamins in seniors by food frequency questionnaire and lifestyle[poster].
In:
9th International Congress Taste-Nutrition-Health, Dijon, France, 3-4 April 2014.
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2014.
Cacao y chocolate - desde la perspectiva sensorial : taller.
In:
Cocoa Academy, Guayaquil, Ecuador, 2014.
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Glei, Michael; Brombach, Christine; Martins, Isabell,
2014.
In:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE), ed.,
Proceedings of the German Nutrition Society : Abstractband zum 51. Wissenschaftlichen Kongress.
51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
pp. 51.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 19.
Food technology
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Schuh, Katrin; Böhm, Volker; Seidel, Kathrin; Brombach, Christine; Müller, Claudia; Bender, Ute,
2012.
Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen[poster].
In:
Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE.
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 17.
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Sych, Janice Marie; Hühn, Tilo; Brombach, Christine; Good, Stephanie; Brunner, Urs,
2012.
In:
X International Symposium on Vaccinium and Other Superfruits, Maastricht, Netherlands, 17-22 June 2012.
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Lacroix, Christophe; Sych, Janice Marie; Miescher Schwenninger, Susanne; Kleinert, Michael,
2012.
In:
5th International Symposium Sourdough, Helsinki, Finland, 10-12 October 2012.
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Sych, Janice Marie; Grattepanche, Franck; Miescher Schwenninger, Susanne; Kinner, Mathias; Lacroix, Kleinert,
2012.
Neuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichern.
In:
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
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Zwick, Michael; Müller, Claudia,
2012.
In:
Juvenile Adipositas aus soziologischer, psychologischer und sozialökologischer Perspektive.
Stuttgart:
Universität Stuttgart.
pp. 65-102.
Stuttgarter Beiträge zur Risiko- und Nachhaltigkeitsforschung ; 24.
Available from: https://doi.org/10.18419/opus-5557
Packaging
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QM and food law
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Food microbiology
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Food biotechnology
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Nutrition
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Wanner, Miriam; Martin, Brian W.; Autenrieth, Christine S.; Schaffner, Emmanuel; Meier, Flurina; Brombach, Christine; Stolz, Daiana; Bauman, Adrian; Rochat, Thierry; Schindler, Christian; Kriemler, Susi; Probst-Hensch, Nicole,
2016.
Preventive Medicine Reports.
3, pp. 177-184.
Available from: https://doi.org/10.1016/j.pmedr.2016.01.007
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2016.
Haushalt in Bildung & Forschung.
2016(3), pp. 97-110.
Available from: https://doi.org/10.3224/hibifo.v5i3.9
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Buchli, Jürg; Aus der Au, Philipp; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael,
2016.
Energieeffizienz des Brotbackprozesses.
Cereal Technology (Getreidetechnologie).
2016(1), pp. 4-11.
Available from: https://doi.org/10.23789/1869-2303
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Buchli, Jürg; Aus der Au, Philipp; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael,
2016.
Energieeffizienz des Brotbackprozesses : Teil 2.
Cereal Technology (Getreidetechnologie).
2016(2), pp. 75-82.
Available from: https://doi.org/10.23789/1869-2303
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Schaub, Jolanda; Buchli, Jürg; Rombini, Sanzio; Gasser, Franz,
2016.
Energieverbrauch bei der Kernobstlagerung.
Obst- und Weinbau.
152(22), pp. 12-16.