Publications
Institute for Food and Beverage Innovation
The publications are arranged according to their topic:
Process design ¦ food chemistry ¦ food perception ¦ food technology ¦ packaging ¦ QM and food law ¦ food microbiology ¦ food biotechnology ¦ nutrition
Food chemistry
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Food perception
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Bongartz, Annette; Pfeiffer, Barbara,
2010.
DLG Lebensmittel.
2010(6), pp. 1-4.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1870
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Kleinert, Michael; Bongartz, Annette; Raemy, Esther,
2009.
Entwicklung eines Aromarades für Brot.
Cereal Technology (Getreidetechnologie).
2009(1), pp. 2-11.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-1873
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Bongartz, Annette,
2009.
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Bongartz, Annette,
2009.
Profis testen Olivenöl : Qualitätsprüfung.
Slow.ch.
4.
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Biedermann, Maurus; Bongartz, Annette; Mariani, Carlo; Grob, Koni,
2008.
Fatty acid methyl and ethyl esters as well as wax esters for evaluating the quality of olive oils.
European Food Research and Technology.
228(1), pp. 65-74.
Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-008-0907-x
Food technology
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Packaging
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QM and food law
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Food microbiology
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Food biotechnology
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Nutrition
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Brombach, Christine; Wegmann, Lara; Müller, Claudia,
2012.
Wädenswiler Barometer : ein Bewertungstool für die Gemeinschaftsgastronomie[poster].
In:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE), ed.,
Proceedings of the German Nutrition Society : Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress.
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 17.
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Brombach, Christine,
2011.
Soziale Dimensionen des Ernährungsverhaltens. Ernährungssoziologische Forschung.
Ernährungs Umschau.
2011(6), pp. 318-324.
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Müller, Claudia; Good, Stephanie; Brombach, Christine,
2011.
Feasibility-Test eines für die Schweiz entwickelten Online-Wiegeprotokolls[poster].
In:
Abstractband zum 48. Wissenschaftlichen Kongress der DGE.
48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 16.
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Müller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine,
2011.
Nachhaltige Ernährung : Menü-Nachhaltigkeits-Index.
Ernährungs Umschau.
2011(12), pp. 648.
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Sych, Janice Marie,
2011.
Targetting multifunctional bakery products : an update.
TRANSFER.
2011(3), pp. 5.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-2780