Publications and projects according to DDC
Publications
Publications and projects according to DDC 647: Management of public households
-
Siebenmann, Camil A.,
2020.
Analyse der Trendentwicklung in der Systemgastronomie während der COVID-19-Krise.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-22290
-
Fernandes, Luca; Duma, Fabio,
2019.
In:
2019 Global Fashion Management Conference at Paris, Paris, France, 11-14 July 2019.
Global Alliance of Marketing & Management Associations.
pp. 515-521.
Available from: https://doi.org/10.15444/GFMC2019.05.06.03
-
Müller, Claudia; Berger, Verena; Schmutz, Christa; Baumer, Beatrice,
2018.
In:
55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
-
Conde, Oliver,
2018.
"Veggie Fish" für Zürich - Einführung von vegetarisch ernährten Fischen in die Zürcher Gastronomie.
Winterthur:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-2322
-
Kryszczuk, Krzysztof; Gluege, Stefan; Busin, Adrian,
2018.
Dreaming or ready to buy? : predictive analytics for online hotel booking platform.
Transfer.
2018(1), pp. 9.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-3858