Publications and projects according to DDC
Publications
Publications and projects according to DDC 640: Home economics and family living
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Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine; Müller, Claudia,
2012.
Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie [poster].
In:
Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE.
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 17.
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Huber, Petra,
2012.
Hautpflege für Diabetiker : ein neuer Markt für die Kosmetik?.
In:
Winterseminar SWISS SCC, Chamfèr, Schweiz, 31. Januar 2012.
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Brombach, Christine; Wegmann, Lara; Müller, Claudia,
2012.
Wädenswiler Barometer : ein Bewertungstool für die Gemeinschaftsgastronomie [poster].
In:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE), ed.,
Proceedings of the German Nutrition Society : Abstractband zum 49. Wissenschaftlichen Kongress.
49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
Bonn:
Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Proceedings of the German Nutrition Society ; 17.
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Huber, Petra,
2011.
In:
58. Jahreskongress (SEPAWA), Fulda, Deutschland, 12. Oktober 2011.
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Forrer Kasteel, Esther,
2010.
Rezension vom 20.10.2010 zu Gemeinnütziger Frauenverein Zürich (Hrsg.) : Kinderbetreuung im Wandel
[review of Gemeinnütziger Frauenverein Zürich (Hrsg.): Kinderbetreuung im Wandel. Orell Füssli Verlag, Zürich 2010. 128 Seiten, ISBN 978-3-280-05387-4].
Sozialinfo.
Projects
Projects according to DDC 640: Home economics and family living
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FWA: Visual Food Waste Analysis for Sustainable Kitchens
A novel approach for a fully automated food waste management solution for commercial kitchens is investigated. Food waste is automatically detected using a new camera device, preprocessed in real-time and classified using machine learning algorithms.
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NOVANIMAL Innovations in nutrition
Abstract People around the world are consuming increasing amounts of meat and dairy products, nutrition-related health risks and pressures on the environment are on the rise. This project aims to identify innovations along the value chains that would reduce the negative impacts of producing and consuming ...