Sustainable and healthy diets: Trade-offs and synergies
Effects of diet on health, environment, agriculture
At a glance
- Project leader : Prof. Dr. Christine Brombach, Dr. Christian (FiBL) Schader
- Deputy of project leader : Dr. Stefan Flückiger
- Project team : Barbara Klotz, Nadja Lang, Janice Marie Sych
- Project budget : CHF 900'000
- Project status : completed
- Funding partner : SNSF (NFP 69 «Gesunde Ernährung und nachhaltige Lebensmittelproduktion»)
- Project partner : Universität Zürich, Rütter Soceco AG, Treeze GmbH, Flury&Giuliani GmbH, Forschungsinstitut für biologischen Landbau FiBL
Publications
-
Stolze, Matthias; Schader, Christian; Muller, Adrian; Frehner, Anita; Kopainsky, Birgit; Nathani, Carsten; Brandes, Julia; Rohrmann, Sabine; Brombach, Christine; Krieger, Jean-Philippe; Pestoni, Giulia; Brombach, Christine; Flückiger, Stefan; Stucki, Matthias; Frischknecht, Rolf; Alig, Martina,
2019.
Sustainable and healthy diets: trade-offs and synergies : final scientific report.
Frick:
FiBL.
Available from: https://doi.org/10.21256/zhaw-19046
-
Brombach, Christine; Flückiger, Stefan; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie; Schneider, K.; Lang, N.; Stolze, M.; Kopainsky, B.; Müller, A.; Frischknecht, R.; Stucki, M.; Schader, C.,
2017.
Sustainable and healthy diets : trade-offs and synergies [poster].
In:
16. Dreiländertagung der DGEM, AKE und GESKES, Zürich, 29. Juni - 2. Juli 2017.