Publications at the Geography of Food Research Group
-
Moser, Ruth; Trachsel, Sonja ; Göpfert, Rebecca ; Koster, Bettina; Mettler, Daniel; Reutz, Birgit ,
2020.
Grundlagen und Toolbox für eine erfolgreiche Integration der Landwirtschaft in Regionalen Naturpärken [ poster ].
In:
2. Schweizer Landschaftskongress, Online, 19.-20. Oktober 2020.
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from : https://doi.org/10.21256/zhaw-20723
-
2020.
Do regional food labels and brands contribute to achieving the SDGs? .
In:
Forum Origin, Diversity and Territories (ODT), Virtual Forum, 5-7 October 2020.
Available from : https://origin-for-sustainability.org/public/ws2020/3_3%20-%20Emilia%20Schmitt%20-%20Abstract_Schmitt_ODT_FR.pdf
-
Egeler, Gian-Andrea ; Baur, Priska ,
2020.
Menüwahl in der Hochschulmensa : Fleisch oder Vegi? Ergebnisse eines 12-wöchigen Feldexperiments .
NOVANIMAL Working Papers
; 5.
Wädenswil:
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from : https://doi.org/10.21256/zhaw-1405
-
Trachsel, Sonja ; Jaisli, Isabel ; Lüchinger, Moritz,
2020.
Motivations for sufficiency in individual dietary decisions : a typology .
In:
The 8th World Sustainability Forum, virtual, 15-17 September 2020.
-
Roth, Aline; Trachsel, Sonja ; Schneider, Monika; de Castelberg, Sabine ,
2020.
In:
Tropentag 2020 : food and nutrition security and its resilience to global crises, online, 9-11 September 2020.
ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften.
Available from : https://doi.org/10.21256/zhaw-20477