Stella Cook-Gummery

Stella Cook-Gummery
ZHAW
Life Sciences und Facility Management
Forschungsgruppe für Lebensmittel-Technologie
Einsiedlerstrasse 34
8820 Wädenswil
Persönliches Profil
Tätigkeit an der ZHAW als
Dozentin
Aus- und Fortbildung
B.Sc. (Hons) First Class in Food Technology, University of Reading, England
CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults)
Publikationen
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Bumbak, Fabian; Cook, Stella; Zachleder, Vilém; Hauser, Silas; Kovar, Karin,
2011.
Applied Microbiology and Biotechnology.
91(31),
S. 31-46.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-4872
-
Cook, Stella; Kleinert, Michael,
2010.
The Bread Flavor Wheel : the key to speaking the same language as your customers!.
Baking+Biscuit.
2010,
S. 14-17.
-
Kleinert, Michael; Cook-Gummery, Stella,
2009.
Language of bread : expertview - bread flavours.
European Baker & Biscuit.
2009(104),
S. 46-48.