Kopfbereich

Schnellnavigation

Hauptnavigation

Publikationen der Fachstelle Ernährung

  • ().

    Aber bitte glutenfrei! Sind die Deutschen essgestört?

    : Radiointerview.

    In: Radioiunterview SWR2. (11.1.2016). SWR2: SWR2.

  • ().

    Forum Gesundheit Luzern

    : Podiumsdiskussion.

    In: Podiumsdiskussion Forum Gesundheit Luzern. Öffentliche Veranstaltung. (28.05.2015). Luzern: Luzern.

  • ; ; ; ; ; ().

    Gesundheitliche Aspekte des Fleischkonsums

    : Eine Stellungnahme der Eidg. Ernährungskommission zur aktuellen epidemiologischen Datenlage.

    SCHWEIZERISCHES MEDIZIN-FORUM, 15, 24. 566-572.

  • ; ; ; ; ; ().

    Health Risks Associated with Meat Consumption: A review of Epidemiological Studies

    .

    Int. J. Vit. and Nutr. Res., 85, 1-2. 70-78. Peer reviewed.

  • ().

    Defining nutrition competence - is a conceptual framework possible?

    : Poster.

    In: Proceedings of the German Nutrition Society. Abstractband zum 51. Wissenschaftlichen Kongress. (87). Paderborn (D): DGE.

  • ; ().

    Von Wurstsalat und Weltfrieden

    .

    ZEIT Wissen, 01/2014.

  • ; ().

    Ein Löffel fürs Herz, einer für die Gefässe

    : Interview for Publication.

    In: Kraft & Saft: Rubrik Wissen & Technik. (pp 16-17). Zurich: Kraft & Saft.

  • ; ; ; ; ().

    Application of a novel bioingredient based on co-fermentation of Weissella confusa and Propionibacterium freudenreichii to improve shelf-life and quality of bakery products

    : Oral presentation.

    In: 5th International Symposium Sourdough: Cereal Fermentation for Future Foods. (Oct 10-12). Helsindi, Finland: VTT Technical research centre of Finland.

  • ; ; ; ().

    Application of a novel bioingredient based on co-fermentation of Weissella confusa and Propionibacterium freudenreichii to improve shelf-life and quality of bakery products

    : Oral presentation.

    In: 5th International Symposium Sourdough: Cereal Fermentation for Future Foods. (Oct 10-12). Helsinki, Finland: VTT Technical research centre of Finland.

  • ().

    Targetting multifunctional bakery products – an update

    : Publication.

    In: Newsletter TRANSFER. (March). Zurich: ZHAW Lifesciences and Facility Management.