Publikationen und Projekte nach Themenbereich (DDC)
Publikationen
Publikationen und Projekte nach DDC 663: Getränketechnologie
-
Smrke, Samo; Adam, Jan; Mühlemann, Samuel; Lantz, Ingo; Yeretzian, Chahan,
2022.
Effects of different coffee storage methods on coffee freshness after opening of packages.
Food Packaging and Shelf Life.
33(100893).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100893
-
Chetschik, Irene; André, Amandine,
2021.
Fibre-type hemp in the food and beverage industry : from the field to the molecule of interest.
Transfer English edition.
2021(1), S. 10.
Verfügbar unter: https://doi.org/10.21256/zhaw-23225
-
Zanin, Rodolfo Campos; Smrke, Samo; Kurozawa, Louise Emy; Yamashita, Fabio; Yeretzian, Chahan,
2021.
Modulation of aroma release of instant coffees through microparticles of roasted coffee oil.
Food Chemistry.
341, Part 1(128193).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128193
-
Templ, Matthias; Templ, Barbara,
2020.
Analysis of chemical compounds in beverages : guidance for establishing a compositional analysis.
Food Chemistry.
325(126755).
Verfügbar unter: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.126755
-
Beck, Tom; Häfele, Martin; Flüeler, Thomas; Gerber, Oliver,
2020.
Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung.
In:
Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020.
Projekte
Projekte nach DDC 663: Getränketechnologie
- Vorherige Seite
- Seite 01
- Seite 02
-
Using data analysis techniques for the interpretation of stable isotope labelling incorporation from real-time PTR-ToF-MS data
Proton transfer reaction-time of flight-mass spectrometry (PTR-ToF-MS) technolo-gy gives real time high resolution data of processes and reactions. While trends can be determined with the data the mechanistic pathway of the reactions cannot be conclusively determined. The most powerful way of elucidating these ...
-
Einfluss der Ausbaudauer und Ausbauparameter auf die Komplexität und Stabilität der Aromen bei Blauburgunder
Ziel dieses Versuchs ist es, die Einflüsse wichtiger Ausbauparameter wie Temperatur, der Zeitpunkt des biologischen Säureabbaus, pH-Wert, SO2-Stabilisierung, Feinhefeanteil, Filtration etc. auf die Aromavielfalt und Stabilität sowie die Farb- und Gerbstoffstabilisierung zu untersuchen. Der breit angelegte Versuch ...